Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Wrakkenweg 10 8312 PZ Creil
 •  0616016516
 •  info@hetpluspunt.nl
 • Wonen

  Ben jij op zoek naar een plek waar je begeleiding krijgt bij het wonen? Loop je thuis vast en kom je niet meer uit die negatieve spiraal? Dan kunnen wij jou daar misschien wel bij helpen!

   

  Daarnaast kan het ook zo zijn dat je er misschien wel aan zit te denken om zelfstandig te gaan wonen, maar dat nog niet helemaal ziet zitten. In dat geval kun je ook eerst een tijdje bij ons komen om te kijken hoe het zou gaan als je op je zelf woont.
  We bieden woongelegenheid aan op een rustige boerderij aan een buitenweg in Creil. Ook wij weten dat verhuizen naar elders erg ingrijpend is voor je huidige leefsituatie. Je kan gerust contact met ons opnemen en eerst een paar keer komen kijken om ons te leren kennen. Op de boerderij is er 24 uur per dag begeleiding.

   

  Het verbeteren van je huidige situatie en realiseren van eigen zelfstandigheid staat bij ons voorop en daar kunnen wij samen aan werken!

   

  Op dit moment verblijven er bij ons 7 jeugdigen en een volwassen WLZ cliƫnt.