Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Wrakkenweg 10 8312 PZ Creil
 •  0527 239 793
 •  info@hetpluspunt.nl
 • Wonen

  Ben jij op zoek naar een plek waar je begeleiding krijgt bij het wonen? Loop je thuis vast en kom je niet meer uit die negatieve spiraal. Dan kunnen wij jou daar misschien wel bij helpen. Je bent bij ons van harte welkom.

   

  Daarnaast kan het ook zo zijn dat je er misschien wel aan zit te denken om zelfstandig te gaan wonen, maar dat nog niet helemaal ziet zitten. In dat geval kun je ook eerst een tijdje bij ons komen om te kijken hoe het zou gaan als je op je zelf woont. Geen situatie is té gek voor ons.
  We bieden woonlocaties aan op een heerlijk rustige boerderij aan een buitenweg in Creil. Omdat wij ook weten dat verhuizen naar elders erg ingrijpend is voor je huidige leefsituatie, dan kun je gerust contact met ons opnemen en eerst een paar keer komen kijken om ons te leren kennen. Op de boerderij is er 24 uur per dag begeleiding.

   

  We houden als richtlijn een woontermijn aan van gemiddeld twee jaar, om zo samen intensief te werken naar een situatie waardoor je weer terug naar huis kunt gaan en er een goed contact is met je ouders/verzorgers, of dat je misschien wel zelfstandig kunt gaan wonen. Dit is natuurlijk wel een flexibele richtlijn. Niemand is hetzelfde en geen situatie is van te voren te voorspellen, daarom kijken we met jou en voor jou naar de beste mogelijkheden.

   

  Het verbeteren van je huidige situatie en realiseren van eigen zelfstandigheid staat bij ons voorop en daar kunnen wij samen aan werken!

   

  ’t Pluspunt heeft … woonplekken, waarvan 7 momenteel bewoond zijn.

  Kom gerust eens een kijkje nemen op onze boerderij, je bent van harte welkom!