Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Wrakkenweg 10 8312 PZ Creil
 •  0527 239 793
 •  info@hetpluspunt.nl
 • Werken

  Vind jij het vinden van een baantje lastig? Heb jij het gevoel dat je vast loopt op je werk. Weet jij niet waar jouw ambities liggen en waar jij goed in bent? Of wil je werken maar voel je je (te) onzeker, angstig of loop je tegen andere problemen aan. Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt werken aan  zelfstandigheid, waar jij in je eigen kracht wordt gezet en waar je jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen?

   

  Op ’t Pluspunt bieden wij een plek waar we samen  kunnen werken aan de ontwikkeling van jouw eigen kwaliteiten. Dit helpt je om een gezonde werkhouding aan te nemen.

   

  In de rustige omgeving van onze boerderij werken we met de dieren. Ook hebben we een werkplaats, een sociale en gezellige moestuin in aanleg maar ook een rustige ruimte waar jij kunt leren, knutselen, koken en bakken of gewoon lekker kletsen met je vrienden die je hier leert maken. Kortom: plezier, vermaak en ontwikkeling staan hier centraal.