Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Wrakkenweg 10 8312 PZ Creil
 •  0616016516
 •  info@hetpluspunt.nl
 • Sport & bewegen

  Fitness

  Fitness bij ’t Pluspunt is voor iedereen die uithoudingsvermogen wil opbouwen, kracht wil verbeteren of (meer) wil afslanken. Iedereen zit op zijn niveau. Na een professionele ontvangst en de nodige lichamelijke onderzoeken kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Naast deze stappen hebben we een programma waarmee je niet alleen in beweging komt, maar ook veilig en verantwoord kunt bewegen met gegarandeerd resultaat! Een uniek motiverend beweegplan dat je altijd helpt te sporten, waar, wanneer en hoe je wilt; thuis, buiten of in onze sportschuur.

   

  Is fitness niets voor jou en wil je een kleine groep of 1-op-1 workout? Dan kan het inhuren van een personal trainer helpen.

   

  Werkdoelen op basis van uw gezondheid en een actieve levensstijl? Sporten bij ’t Pluspunt is een trefzekere manier om je te helpen je doelen te bereiken. Wij helpen u uw doelen te bereiken met eerlijk en passend advies.

   

  Senior fitness                                                                                                                       

  Natuurlijk merk je dat je lichaam ouder wordt. Geen probleem, zolang je maar goed voor jezelf zorgt en actief blijft. Senioren Fit van ’t Pluspunt houd je in leven. Ga vandaag nog aan de slag en je merkt het in een mum van tijd. Een gezonde levensstijl is voor iedereen belangrijk, maar misschien nog wel meer voor ouderen. Bewegen is nauw verbonden met een gezonde levensstijl, het verhoogt de kwaliteit en kwantiteit van je leven. Senioren Fit van ’t Pluspunt is een beweegprogramma geschikt voor mensen vanaf 55 jaar die zich op een prettige manier richten op gezond bewegen. Het omvat zowel kracht- als cardioapparatuur.

   

  Personal Training

  Werken met een personal trainer staat garant voor veel persoonlijke aandacht en effectieve training! De training wordt volledig afgestemd op jouw lichaam en jouw wensen. Onze gecertificeerde NL Actief personal trainers zijn er om je te helpen je doelen te bereiken. De personal training van ’t Pluspunt is er vooral op gericht om fitter, actiever en sterker te worden. Zo heb je meer energie om bergen werk te verzetten of urenlang plezier te hebben. Je uithoudingsvermogen kan het allemaal aan. De trainingen worden gegeven op locatie en kan zowel binnen of buiten op het gras en lekker in het zonnetje.

   

  Personal training bij ’t Pluspunt kan op verschillende manieren worden ingezet:

   

   

  Vind jij het ook moeilijk om je doelen te bereiken en vooral je doelen te behouden? Mist u een stok achter de deur en heeft u hulp nodig bij het gezond eten? Bij ’t Pluspunt bieden we een opleiding op maat met een plan dat voor jou werkt, naast je “drukke” werk. Als je al in goede gezondheid leeft, kan Personal training je net iets meer geven om je doelen te bereiken of de lat nog hoger te leggen! Het startpunt is het vinden van de juiste balans.

   

  Kom gerust een keertje langs om een kijkje te nemen!