Home

 • wonen

  Wonen

  24 uur zorg begeleiding en sociale vaardigheidstrainingen op maat. Lees meer >

 • wonen

  Werken

  Goede dagbesteding of een mogelijkheid tot een leerzame stage. Lees meer >

 • wonen

  Leren

  Ontdek je sterke kwaliteiten en wordt sterk in jouw ontwikkeling. Lees meer >

 • “Ontdek jouw nieuwe kwaliteiten”

  fotohome

 • Activiteitenboerderij

  Op een boerderij staat het leven nooit stil er is altijd wel werk aan de winkel. Stallen uitmesten, dieren voeren, paardrijden, maar ook schoonmaken, helpen in de keuken of in de moestuin, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om te leren jezelf te vermaken en op een gezonde manier moe te worden.

  Sommige jeugdigen hebben het moeilijker in deze maatschappij dan anderen. Om wat voor reden dan ook missen zij de structuur en het netwerk dat jeugdigen nodig hebben om door te groeien tot stabiele volwassenen. ‘t Pluspunt probeert voor deze jeugdigen een veilige en prettige plek te creëren waar ze vaardigheden ontwikkelen die ze sterker maakt richting de toekomst.

  Al onze activiteiten worden begeleid door ervaren en gekwalificeerde begeleiders. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om tijdelijk te logeren en gebruik te maken van activiteiten voor mensen van buiten de jeugdhulpverlening. Door mensen vanuit de ‘normale’ maatschappij naar onze boerderij te halen, werken we ook aan een wederzijds begrip voor elkaar. Onze jeugdigen bewegen zich tussen anderen en maken kennis met onze manier van werken. Daar wordt iedereen beter van.

  Zou jij dit willen doen?

  Neem gerust contact met ons op. Dit kan door middel van een mail, een telefoon of het contactformulier op de website. In een persoonlijk gesprek kunnen wij jou adviseren welke mogelijkheden er zijn en bij je passen. Zie je hier een perspectief in, dan is het mogelijk om een dagdeel proef te draaien zodat je de sfeer kunt proeven en kennis kunt maken met de mensen die de begeleiding bieden.