Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Wrakkenweg 10 8312 PZ Creil
 •  0527 239 793
 •  info@hetpluspunt.nl
 • Een ervaring die jou je hele leven bij blijft

  Waarom Bali?

  Soms is het lekker om er even tussenuit te zijn. Een nieuwe omgeving, een andere cultuur, nieuwe ervaringen opdoen en activiteiten uitvoeren die je nog niet eerder hebt mogen ervaren. Bali is daar de perfecte plek voor.

  Bali staat bekend om zijn vriendelijk mensen; waar je ook komt, mensen zullen je altijd begroeten met een glimlach. Daarnaast is het altijd lekker weer, heeft Bali prachtige stranden, een mooie cultuur, en een indrukwekkende natuur. Een divers eiland waar jij kunt ontspannen, nieuwe dingen leert, een andere cultuur ervaart en een heleboel herinneringen opdoet voordat je weer naar huis gaat!

   

  Vriendelijke mensen

  Kenmerkend aan Bali zijn de vriendelijke inwoners. Balinezen zijn uitnodigend, behulpzaam, vriendelijk en kunnen super met kinderen overweg.

   

  Makkelijk bereikbaar

  80% van het Balinese volk verdient zijn of haar inkomsten uit het toerisme. Bali is dan ook erg makkelijk te bereizen, de mensen zijn open en er zijn een heleboel leuke dingen om te doen!

   

  Bijzondere cultuur

  Balinezen zijn overwegend hindoeïstisch. Bali staat bekend om zijn bijzondere cultuur; waar je dan ook maar komt zal je vrolijke offers met koekjes en bloemetjes tegen komen. Op scooters, voor huizen, op straat of in één van de vele tempels. Ook hebben de Balinezen traditionele dansen, maken ze muziek en prachtige kunstwerken. Op Bali ervaar je hoe anders het leven buiten Nederland kan zijn!

   

  Prachtig landschap

  Bali heeft waanzinnig mooie stranden, prachtige vulkanen, ongekend groene rijstvelden en indrukwekkende tempels. Het mag dan wel een redelijk klein eiland zijn, toch is er genoeg om te beleven.

   

  Het heerlijke weer

  Of je nou in de Nederlandse zomer, of in de Nederlandse winter naar Bali komt, op Bali is het altijd heerlijk weer. Het wordt niet kouder dan een graad of 28 maar ook niet warmer dan 32 graden. Je hoeft geen lange broek mee te nemen dus!

   

  Over het kamp

  Het kamp ligt dichtbij de voorzieningen, maar is toch omgeven door prachtig groene rijstvelden. We hebben een eigen stuk terrein bestaande uit 6 kleine huisjes, één groter huis, een zwembad, een gemeenschappelijke keuken, een tuin waar je heerlijk in kunt zitten en een open restaurant.

  Een veilige omgeving

  We beschikken over een stuk land dat omgeven is door rijstvelden. Hier kunnen de kinderen dus in alle rust genieten van hun vrije tijd, rustig rondlopen, bijkomen, lekker zwemmen of vrij spelen.

   

  Samenwerking met professionals

  Surflessen worden gegeven door professionele surfleraren, tours worden georganiseerd door ervaren tour guides en eten wordt gekookt door een echte kok. Wij werken al langere tijd in deze branche en kunnen met zekerheid zeggen dat wij alleen maar samenwerken met vakmensen.

   

  Nederlandse (lokale) begeleiding

  Naast de Nederlands sprekende begeleiding die meereist vanuit Nederland, is er ook Nederlandse begeleiding aanwezig die op Bali woont.  Zij kent de omgeving, spreekt de taal en weet waar je terecht kan in mogelijk onvoorziene omstandigheden.

   

  Een combinatie tussen ontspannen en ontdekken

  Bali is perfect om een totaal andere omgeving te ontdekken. Leer surfen, ontmoet een nieuwe cultuur en zie een heleboel nieuwe dingen. Kortom een ervaring die jou je leven lang bij zal blijven!